bekæmpelse inden for 24 timer

Private & Kolonihaver

I vores dagligdag som skadedyrsbekæmpere, er vi ofte ude og behandle i private hjem samt kolonihaver. Det vi støder oftest på er hvepse, myrer, væggelus, lopper, møl, skægkræ, kakerlakker, mår, mus og rotter.

Alle disse skadedyr bekæmper vi med garanti hver gang – dog vil vi altid henvise til at der er meldepligt til kommunen, samt bekæmpelse af samme, hvis man har observeret rotter.

Vær opmærksom på at nogle skadedyr kan ødelægge både materialer og konstruktioner i huset eller kolonihaven, hvilket kan give store følgeskader hvis de ikke bliver behandlet i tide.

Vi yder derfor bekæmpelse inden for 24 timer, samt giver også i stor stil rådgivning om hvad du kan gøre for at minimere fremtidige problemer med skadedyr. Ofte vil du se at naboer i kolonihaver har samme problem som dig og vi giver altid rabat hvis flere kolonihave ejere får behandlet på samme tid.

Hvis du har mistanke om skadedyr i din bolig eller kolonihave, men er usikker på hvilket skadedyr du har set, så er der et link her der måske kan hjælpe dig på vej.


Skadedyrsguide

Øens Skadedyrsservice

Har du problemer med hvepse, myrer, møl, lopper, mus, skægkræ eller andre skadedyr, så kontakt Øens Skadedyrsservice 53 50 67 46 – vi giver garanti for bekæmpelse.