Garanteret skadedyrsbekæmpelse

Serviceaftale

Øens Skadedyrsservice

Når du tegner serviceaftale med Øens Skadedyrsservice så er det for at forebygge problemer med skadedyr. Serviceaftalen er en slags forsikring, hvor vi kommer forbi jeres virksomhed med faste intervaller og inspicerer områderne. 

Prisen for serviceaftalen er fast og inkluderer en nøje gennemgang af virksomheden afsluttende med en udførlig rapport, der fortæller virksomhedens nuværende skadedyrstilstand. Hvis virksomheden skal foretage nogle yderligere sikringer for at undgå at skadedyr skal komme ind i fremtiden, vil det være at læse i vores udførlige rapport. 

Hvis der behøves skadedyrsbekæmpelse for et akut problem, er det inkluderet i prisen.

Blandt mange af vore kunder finder man hoteller, restaurationer og levnedsmiddel virksomheder, der har valgt at lave en serviceaftale, for at forebygge skadedyr. 

Mange virksomheder har måttet sande at problemer med skadedyr kan være en særdeles dyr affære, når en masse varer må destrueres, men især den negative opmærksomhed skadedyrene kan skabe, er noget mange af vores kunder er opmærksom på. 

Vi kan aldrig garantere at man ikke får skadedyr indenfor, selvom I har tegnet en serviceaftale. Men vi kan garantere at skadedyrene vil blive bekæmpet hurtigt og effektivt. Så vent ikke for længe med at tegne en serviceaftale.

Øens Skadedyrsservice er klar til at hjælpe.
Ring 53 50 67 46